Συνέδριο για την Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων 2022 - Κάντε εγγραφή

  • rareeconnect
  • rareeconnect's Avatar Topic Author
More
22 Feb 2022 09:13 - 22 Feb 2022 09:13 #436 by rareeconnect
Η Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων (ΠαΣΣΠ) σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) διοργανώνουν υβριδικό συνέδριο/ημερίδα το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, 9:00-13:00 με τίτλο «Αφύπνιση και προώθηση αλλαγών για τους 300 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο που ζουν με σπάνιες παθήσεις, τις οικογένειες και τους φροντιστές τους».

Το συνέδριο στοχεύει, μέσα από συζητήσεις με πολιτικούς φορείς, γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, βιώματα ασθενών με σπάνιες διαγνώσεις και γονέων, να αναδείξει καίρια θέματα που αφορούν στις ιατρικές δομές, την κοινωνική πρόνοια, την εκπαίδευση, την εργασία, και την ενδυνάμωση ασθενών σε ψυχολογικό επίπεδο, και να προωθήσει αλλαγές.

Αυτή τη χρονιά, περισσότερο από κάθε άλλη λόγω και των τελευταίων σημαντικών εξελίξεων στην Κύπρο και στην Ευρώπη, σας προσκαλούμε να ενώσετε τις φωνές σας μαζί μας και με ολόκληρη την κοινότητα των σπάνιων νοσημάτων για ενημέρωση και ενίσχυση των αιτημάτων για αλλαγές.

Σας προσκαλούμε να κάνετε εγγραφή, η οποία είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του συνεδρίου, σημειώνοντας ότι η φυσική παρουσία θα επιτραπεί μόνο σε περιορισμένο αριθμό ατόμων λόγω των υφιστάμενων περιορισμών του Υπουργείου Υγείας για αναχαίτιση της πανδημίας.

Για εγγραφές, το πρόγραμμα του συνεδρίου, πιστοποιητικά παρακολούθησης, μοριοδότηση Σ.Ι.Ε. από τον ΠΙΣ, και άλλες πληροφορίες στο raredisorderscyprus.com/rdd2022/  

Χώρος συνεδρίου για φυσική παρουσία: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αμφιθέατρο Α (Μόνο με εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας)
Παρακολούθηση συνεδρίου διαδικτυακά: Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος μετά την εγγραφή σας.

RARE-e-CONNECT
Platform Administrator
Last edit: 22 Feb 2022 09:13 by rareeconnect.
The following user(s) said Thank You: genestial

Please Log in or Create an account to join the conversation.